Noutati din lumea auto – Rune.ro Noutati din lumea auto – Rune.ro

Delphi lanseaza Noua Familie de Sisteme de injectie Diesel Common Rail

images

Aceasta noua tehnologie ajuta producatorii de autovehicule sa ofere performante imbunatatite si eficiente dar si sa se incadreze in cele mai stricte norme.

Conceput pentru a face fata provocarilor semnificative de pe piata producatorilor de automobile din lumea intreaga, Delphi Automotive PLC ( NYSE:DLPH) lanseaza noua famile de sisteme Diesel Common Rail incluzand injectoare diesel solenoid, pompe de injectie, Unitati de Control Motor (ECU) si rampe pentru autoturisme si utilitare usoare.

Noua familie de tehnologii, care va fi lansata la sfarsitul acestui an pe motorul unui important producator European de autovehicule, a fost prezentata in cadrul celei de-a 35-a editii a International Vienna Motor Symposium, care a avut loc pe 8-9 Mai la Congresul central in Holfburg, Austria.

“Aceasta familie modulara de noi componente Diesel Common Rail de inalta performanta va ajuta producatorii de autovehicule sa imbunatateasca eficienta consumului de combustibil”, declara John Fuerst, presedintele Delphi Diesel Systems. ” Conceptele inovatoare ale inginerilor nostri sunt dedicate clientiilor nostri în atingerea standardelor de emisii mai stricte, mentinand in acelasi timp nivelul de performanta la care se asteapta utilizatorii autovehiculelor.

Odata cu aceasta invoatie oferita de Delphi, producatorii de autovehicule nu vor mai fi nevoiti sa isi modifice motoarele pentru a instala sistemele Delphi. Abordarea modulara utilizata in dezvoltare ajuta producatorii sa integreze tehnologii in familia lor de motoare cu posibilitatea de a optimiza performanta injectoarelor in acelasi mediu.” explica Fuerst
Noua familie de componente pentru injectie diesel ofera performanta crescuta printr-o presiune de injectie crescuta pana la 2,500 de bari si optimizarea injectiilor multiple, incat injectoarele de combustibil sunt capabile sa execute pana la 9 injectii per ciclu. Aceste invoatii se traduc printr-un control mai bun al injectiei si o ardere mai buna, reducand astfel consumul de combustibil si emisiile.

Construit pentru a satisface cerintele producatorilor si a pietelor de vehicule din intreaga lume.
Randamentul de carburant oferit de motoarele diesel permite producatorilor sa penetreze cu succes atat segmentul autoturismelor cat si a a vehiculelor utilitare”, declara Fuerst. “Economia de carburant remarcabila la nivelul clasei va continua sa asigure motoarelor diesel locul preferat in optiunile cumparatorilor din Europa dar si multe alte piete.

Beneficiile noii familii de sistem Diesel Common Rail includ:

  • Consum redus de combustibil si emisii CO2 prin arderea imbunatatita; scaderea in greutate;  si a eficientei hidraulice, mecanice si electrice.
  • Solutii flexibile si eficiente ca si cost prin functii si atribute mai simple si modulare
  • Fiabilitate si placere in condus prin zgomotul de combustie redus; performanta ridicata si robustete prin compatibilitate cu o diversitate de carburanti la nivel mondial

Share Post :

More Posts

Leave a Reply