Noutati din lumea auto – Rune.ro Noutati din lumea auto – Rune.ro

Delphi a lansat cea mai recenta versiune a sistemului de monitorizare a presiunii din anvelope (TMPS), instrumentul Activalve – SV11378

23

Cea mai noua generatie este un instrument OE folosit de multi producatori de masini, cum ar fi Renault.
Activalve activeaza senzorul de monitorizare a presiunii din pneuri de pe roata si primeste semnalul HF. Ofera un proces simplu pentru utilizator.
Cea mai noua versiune SV11378 inlocuieste modelul precedent SV10471.

1Vehiculele echipate cu sistemul de monitorizare a presiunii din anvelope au o lumina de avertizare montata pe bord care indica atunci cand presiunea este scazuta la una dintre anvelope.
Aceasta informatie este trimisa catre computerul masinii de la senzorii aflati in fiecare roata. Daca pozitia anvelopei este modificata (de exemplu situatia inversarii anvelopelor pe axe pentru uzarea cat mai uniforma) computerul masinii trebuie reprogramat astfel incat sa aiba intotdeauna corespondenta corecta intre senzor si pozitia rotii pe masina. Aceasta se poate face numai când senzorul / supapa este deschisă, ceea ce in mod normal se intampla numai atunci când vehiculul este în mișcare.

Instrumentul ACTIVALVE confera posibilitatea de a forta deschiderea supapelor de presiune de prima generatie si emiterea pachetelor de informatii (preiunea in pneu, codul valvei) chiar si pe un vehicul stationar care se afla pe rampa din service.
Utilizat impreuna cu cu solutiile de diagnosticare Delphi din gama noastra, ACTIVALVE va va permite sa reprogramati valvele de monitorizare a presiunii in anvelope fara sa puneti in miscare autovehiculul si doar cu un tehnician care nu e nevoie sa paraseasca service-ul.

 

Share Post :

More Posts

Leave a Reply