Noutati din lumea auto – Rune.ro Noutati din lumea auto – Rune.ro

Peugeot 308 – masina anului 2014 inglobeaza tehnologie DELPHI.

308

Castigatorul “Car of the Year”2014 inglobeaza numeroase tehnologii Delphi inclusiv sistemul de injectie directa a benzinei care reduce semnificativ emisiile de CO2 si ofera un nou standard pentru zgomot redus care a devenit un factor cheie pentru clienti.
De asemenea, 308 adopta noii conectori pentru sistemul de siguranta SRS care permit airbag-urilor sa fie declansate in momentele critice.

Oferit ca si hatchback in 5 usi dar si in versiune break, 308 este varful de lance in ofensiva grupului Peugeot: o masina cu stil si cu noi ambitii in materie de calitate si eleganta. Noua platforma EMP a grupului PSA aduce noi avantaje in raport cu modelul vechi. Noul 308 este putin mai scurt dar are o suprafata de incarcare mai mare.

Lista completa a tehnologiilor furnzite de Delphi pentru Masina Anului 2014 este:

  • Peugeot 308 (prezentat la IAA Frankfurt Motor Show 2013): antena, body controller, modul alarma cu ultrasunete, modul pentru interfata coloana, diverse comutatoare, cablaje, fazor came, bobine inductie, injectoare si pompa benzina, rezervor benzina, modul combustibil (diesel)
  • Peugeot 308 SW (prezentat la Geneva Motor Show 2014): valve motor, aprindere, sistem de injectie benzina, modul de livrare combustibil, rezervor, cablaje, body controller-e, convertor DC/DC pentru sistemul start & stop, diversi conectori, comutatoare, modul de alarma cu ultrasunete.

Pentru comunicatul complet al companiei consultati fisierul atasat la: 194434_peugeot-308 .

Share Post :

More Posts

Leave a Reply